Velkommen til Christiania.
Restaurant. Bar. utested.

 
AB2I1837-INSTA.jpg

After noon.
After work.
After all.

Dinner & drinks
Se vår meny
Bestill bord

Christiania er restauranten og baren som glir over i pulserende nattliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. 

Vi åpner til lunsj 11:00 og kjøkkenet stenger 23:00. Kjøkkensjef Richie Bocarro har lang erfaring fra Hanami, El Celar de Can Roca og en rekke restauranter i Europa. Richie og hans team har laget en moderne meny med inspirasjon fra den store verden, men også klassiske retter med en tvist. Og fortsatt får du byens beste 'Afternoon tea' hos Christiania.

AB2I0403-2-INSTA.jpg

Dinner & Drinks

Vi lager gode cocktails hver dag, men fredag og lørdag glir restauranten over i et pulserende nattliv. Vår residence DJ Tommy Døske vil sørge for rytmer sammen med våre gjeste-djs. Barsjef Fernando Saez og hans crew finner du bak Oslos mest sentrale bar, fra 16:00 alle dager (unntatt søndag, da hviler vi!)

Christianias drinker er friske og klassiske med en vri. Hos oss finner du en gin&tonic-meny, og i baren har vi frozen cocktails.

→ Bestill bord

Vår meny

Vi åpner til lunsj 11:00 og serverer middag fra 16:00. Kjøkkensjef Richie Bocarro har lang erfaring fra Hanami, El Celar de Can Roca og en rekke restauranter i Europa. Richie og hans team har laget en moderne meny med inspirasjon fra den store verden, men også klassiske retter med en tvist. Og fortsatt får du byens beste 'Afternoon tea' hos Christiania.

Bestill bord

Bestill bord

AB2I5957_preview[1].jpeg
 

Restaurant booking over 30 personer
Ta kontakt med vår Salgssjef Kajsa F Hennerstedt på 459 14 997 eller kajsa@matogdrikkegruppen.no

Taket på Christiania
Taket åpner torsdag 5. april. Her vil vår DJ spille hver torsdag utover våren og sommeren. Ønsker du å arrangere festen din hos oss? Kontakt Kajsa F Hennerstedt på 459 14 997 eller kajsa@matogdrikkegruppen.no

Nattklubb booking

Vil du reservere bord ta kontakt med 'Manager by Night' Joppe H. Gjelseth på 930 77 789 eller joppe@cafechristiania.no

Har du reservert bord/står på gjesteliste henvend deg til vår vertinne i døren.