Velkommen til Christiania.
Restaurant. Bar. utested.

After noon.
After work.
After all.

Dinner & drinks
Se vår meny
Bestill bord

Christiania er restauranten og baren som glir over i pulserende nattliv i helgene. Dette er stedet hvor gammelt møter nytt og hvor antikviteter er knyttet sammen med moderne design i et unikt lokale. 

Vi åpner til lunsj 11:00 og kjøkkenet stenger 22:00. Kjøkkensjef Richie Bocarro har lang erfaring fra Hanami, El Celar de Can Roca og en rekke restauranter i Europa. Richie og hans team har laget en moderne meny med inspirasjon fra den store verden, men også klassiske retter med en tvist. 

AB2I0403-2-INSTA.jpg

Dinner & Drinks

Vi lager gode cocktails hver dag, men fredag og lørdag glir restauranten over i et pulserende nattliv. Vår residence DJ Tommy Døske vil sørge for rytmer sammen med våre gjeste-djs. Barsjef Fernando Saez og hans crew finner du bak Oslos mest sentrale bar, fra 16:00 alle dager (unntatt søndag, da hviler vi!)

Christianias drinker er friske og klassiske med en vri. Hos oss finner du en gin&tonic-meny, og i baren har vi frozen cocktails.

→ Bestill bord

Vår meny

Vi åpner til lunsj 11:00 og serverer middag fra 16:00. Kjøkkensjef Richie Bocarro har lang erfaring fra Hanami, El Celar de Can Roca og en rekke restauranter i Europa. Richie og hans team har laget en moderne meny med inspirasjon fra den store verden, men også klassiske retter med en tvist. 

Bestill bord

 

Allergener:
Sk=Skalldyr F=Fisk M= Melk/Laktose Su=Sulfitt/Sulfat E=Egg H=Hvete B=Bygg Hv=Havre Lu=Lupin Se=Sennep Sm=Sesam Bl= Bløtdyr R=Rug C=Selleri Vn=Valnøtter Hn=Hasselnøtter So=Soya P=Peanøtter Cn=Cashewnøtter N=Nøtter

Dinner Party with play agency

28872177_1624585254256702_4106137911482371455_n.jpg

Next Dinner Party Friday 09.11

Da er vi endelig klare med datoene for Christiania´s Dinner Partyer ut 2018. Hold av datoene og book bord fort. Her blir det garantert fullt!

9. November - Ledig

Play Agency står selvfølgelig for live musikk og kjøkkensjefen vår, Richie, lager en spesiell sharing meny😋

Dette blir som alltid fantastisk stemning til langt på natt💃🏼

ID: 25år

Bestill bord

Velkommen til vår pulserende restaurant. Vi serverer lunsj fra kl. 11, middagsservering starter kl. 16 til 22.00. Nattklubb fredag og lørdag fra 22.00.  

AB2I5957_preview[1].jpeg
 

Større arrangementer?
Ta kontakt med vår booking på booking@cafechristiania.no

Takterrassen på Christiania
Terrassen er åpen alle dager. Her tilbyr vi mat og drikke på en av Oslo´s mest sentrale terrasser. Ønsker du å arrangere fest, samle gode venner eller legge firmaets lunsj / middag hos oss? Kontakt booking på booking@cafechristiania.no

Nattklubb

Fredag og Lørdag ID 25 år etter 21.00

 

Vil du jobbe hos oss?

Ønsker du å jobbe i et hektisk miljø og har erfaring med a la carte?
Vi ser alltid etter dyktige kolleger.