Restaurant - COCKTAILBar - utested

Litt OM C

Med Grand Hotel og Stortinget som nærmeste naboer, antikviteter fra gulv til tak og vegger fulle av historie er Christiania stedet hvor gammelt møter nytt.

I vårt unike lokale kan du nyte lunsj eller middag i behagelige omgivelser hele uken, fredager og lørdager byr vi opp til full fest fra 22:00. Ta med deg flokken og opplev alt C har å tilby.

Vi C’s!

AB2I6128-Insta-2.jpg

Restaurant

En gang i tiden var vi kjent for Oslo’s beste lutefisk, og vi var en fast samleplass for tidligere generasjoner som møttes i «Buen» og catchet opp.

I starten av 2018 stengte vi dørene, og 19. januar 2018 åpnet vi Christiania med nytt konsept og forlenget åpningstid. Vi beholdt selvsagt mye av historien, alt det snåle i veggene og det som gjør huset så spesielt.

Den yngre generasjonen tok styring, og innen kort tid ble C et av Oslo’s mest populære utesteder. Vi har siden den tid lagt stor vekt på å opprettholde hva våre gjester elsker med C, for det betyr mye for oss å ta vare på de som stadig stikker hodet inn.

Bestill bord

Se våre menyer under.

meny

Vi åpner til lunsj 11:00 og serverer middag fra 16:00.

Allergener:
Sk=Skalldyr, F=Fisk, M= Melk/Laktose, Su=Sulfitt/Sulfat, E=Egg, H=Hvete, B=Bygg, Hv=Havre, Lu=Lupin, Se=Sennep, Sm/SS=Sesam, Bl= Bløtdyr, R=Rug, C=Selleri, Vn=Valnøtter, Hn=Hasselnøtter, So=Soya, P=Peanøtter, Cn=Cashewnøtter, N=Nøtter, 
G=gluten, SL=selleri, SO=soya, BY=Byggryn.

AB2I6404-13.jpg

Utested

Christiania, best kjent som «C», åpnet utested i januar 2018 og har fra første stund hatt gjestene i hovedfokus. Med to barer inne og en på takterrassen sørger vi for at våre gjester aldri går tørste.

Hos oss finner du en egen Gin & Tonic-meny og en rekke ulike House Cocktails. Er dere usikre på hva dere har lyst på, kan våre bartendere garantert hjelpe dere med å finne noe smakfullt til en hver.

Våre residence DJ’s står for gode tunes hver helg, så en løs dansefot og gode sko er høyst anbefalt hos oss.

Fredag og lørdag: ID 25

For booking eller andre henvendelser: nattklubb@christianiarestaurant.no

Takterrassen

Vi leier ut terrassen til eventer, firma- eller privatfester, så stikk gjerne innom og ta en titt eller kontakt oss på booking@christianiarestaurant.no

Bestill bord

Vi serverer lunsj fra kl. 11.00, og middagsservering starter kl. 16.00 til 22.00 . C’s!

AB2I5957_preview[1].jpeg

Vil du jobbe hos oss?

Ønsker du å jobbe i et hektisk miljø og har erfaring fra restaurant- og servicebransjen?
Vi ser alltid etter sultne og dyktige kolleger.